Aanstekers bedrukken?

Normaal gesproken is het geven van relatiegeschenken vrij gemakkelijk. Toch wil ik het deze keer anders aanpakken als wat ik voorheen heb gedaan. Een “standaard” relatiegeschenk is nu eenmaal iets wat ik niet meer wil, het moet iets unieks en bruikbaar zijn om te geven. Nu dat ik vorige week als had gezien dat je ook aanstekers bedrukken kan voor een aantrekkelijke lage prijs maakte dit mij nieuwsgierig. Iedereen gebruikt wel eens een aansteker, is het niet om een sigaret aan te steken dan wel om de barbecue aan te steken toch? Nu ik dit wel erg leuk vond om te geven ben ik op het internet gaan zoeken naar een bedrijf die mij hierin kan helpen.

bic-aanstekers-18405

Tijdens het zoeken op het internet ben ik terecht gekomen op de website van Lavistarelatiegeschenken.nl. Dit bedrijf biedt een tal van geschenken aan ongeacht of dat je het wilt laten bedrukken of niet!

Gemakkelijk te bestellenlogo

Ikzelf had niet verwacht dat het zo gemakkelijk is om online te bestellen. Bij Lavista kan je er dan ook gemakkelijk voor kiezen welke geschenk je hebben wilt. Zo wilde ik graag aanstekers bedrukken aangezien mij dit een leuke geschenk lijkt om te overhandigen. Door bij hun op de website te kijken viel het mij op dat ik zelf kan beslissen wat ik wil laten bedrukken. Je krijgt alvorens alles bedrukt wordt eerst een proefdruk zodat je met je eigen ogen kan bekijken of dat het naar wens is of niet. Mocht het geheel naar wens zijn wordt de rest bedrukt!

bbq-aanstekers-18141

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.